Skip to Main Content
Ik zoek naar

Werken aan een beter leven

Bij alles wat we doen streven we naar een positieve invloed op de lange termijn – van onze oplossingen voor klanten tot de gemeenschappen waar we werkzaam zijn.

In onze Biogel handschoenenfabriek in Maleisië werken we maatschappelijk verantwoord. We staan stil bij de impact van onze acties
In onze Biogel handschoenenfabriek in Maleisië werken we maatschappelijk verantwoord. We staan stil bij de impact van onze acties.

Duurzaamheid speelt een rol bij alles wat we doen

We denken na over de langetermijneffecten van ons handelen – of we nu bijdragen aan de genezing van mensen, onze ecologische voetafdruk beperken of iets teruggeven aan de gemeenschappen die we bedienen. We zijn zorgvuldig bij het gebruik van hulpbronnen. En we streven ernaar waar mogelijk onze uitstoot en hoeveelheid afval te beperken ter bescherming van het milieu.

We investeren in onze mensen en zorgen ervoor dat onze leveranciers voor die van hen zorgen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel en we geven iets terug aan de samenleving door te investeren in de gemeenschappen waar we werkzaam zijn – en door liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen die dezelfde doelen nastreven als wij.

Steeds verbeteren

Wij geloven in het continu monitoren en verbeteren van onze aanpak op het gebied van duurzaamheid. We hebben het UN Global Compact ondertekend en we volgen de Global Reporting Initiative (GRI) Index en de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen.

Delen op social media

Neem contact op
Selecteer markt

Selecteer uw markt