Skip to Main Content
Ik zoek naar

Wereldwijd een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in medische oplossingen

We ontwikkelen en leveren medische oplossingen om de resultaten in de gezondheidszorg te verbeteren - van het ziekenhuis tot de thuissituatie.

wetenschappers in een laboratorium
Medische oplossingen om klinische en financiële resultaten te verbeteren

Over de hele wereld staan zorgstelsels en professionals onder druk om op een efficiëntere manier meer mensen een betere zorg te bieden. Wat ze nodig hebben zijn innovatieve oplossingen waarop ze kunnen vertrouwen. En precies daarin kunnen wij een rol spelen. Ons doel is de resultaten in de gezondheidszorg te bevorderen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om te verbeteren. Onze focus: doeltreffende oplossingen en meer waar voor uw geld bieden.

Oplossingen voor betere resultaten

We hebben één doel: de resultaten in de gezondheidszorg over de hele wereld bevorderen, zodat professionele zorgverleners over de middelen kunnen beschikken die ze nodig hebben om de beste klinische, financiële en patiëntuitkomsten te realiseren.

Maar verschillende zorgverleners hebben verschillende behoeften. Daarom beginnen we steeds met naar hen te luisteren, zodat we begrijpen wat ze nodig hebben. Vervolgens creëren we oplossingen waarvan bewezen is dat ze geschikt zijn voor hen en hun patiënten.

We dragen ook op andere manieren bij aan het bevorderen van de prestaties. Door onze kennis over gespecialiseerde klinische vakgebieden te delen. En door mede vorm te geven aan het zorgbeleid en –protocollen om de gezondheidszorg wereldwijd te verhogen.

We hebben een sterke toewijding voor professionele zorgverleners. En dat bewijzen we elke dag.

Een internationaal bedrijf met Zweedse roots

Klanten in bijna 100 landen maken gebruik van onze oplossingen – en in ruim 40 daarvan hebben we eigen vestigingen.

Hoewel we een internationaal bedrijf zijn, is ons hoofdkantoor nog steeds in Göteborg – op korte afstand van de stad Mölnlycke (uitgesproken als 'Mon-licka'), de plaats waar de onderneming in 1849 werd opgericht en waaraan bedrijf haar naam ontleent.

We leren voortdurend van uw ervaringen. Laat ons weten hoe u onze oplossingen gebruikt of meld een bijwerking.

het elke dag te bewijzen

Professionele zorgverleners vormen de inspiratiebron voor onze oplossingen voor wondzorg, preventie en chirurgie. Hun niet-aflatende zoektocht naar nieuwe en betere manieren om patiënten te verzorgen, stimuleert ons om te blijven innoveren. Zij bieden wat nodig is om een verschil te maken in het leven van hun patiënten. En dat bewijzen ze elke dag.

Kijk en zie wat we bedoelen.

Delen op social media

Neem contact op
Selecteer markt

Selecteer uw markt