Skip to Main Content
Ik ben op zoek naar

Laat een acute wond

geen ernstig probleem worden

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Skin tears, huidscheuren of scheurwonden komen meestal voor bij oudere mensen. Zij hebben een broze, perkamentachtige huid doordat de epidermis (de buitenste huidlaag) steeds dunner wordt. Naast hun dunne huid, lopen ze ook meer risico op het ontwikkelen van skin tears door onvoldoende of slechte voeding, onvoldoende doorbloeding (ischemie), verminderde mobiliteit en medicatiegebruik (bv. cortisone).

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Studie Dr. Kevin Woo

De keuze van het verband kan de behandeling van skin tears aanzienlijk verbeteren, zoals bewezen is in een recente Randomised Controlled Trials (RCT). Kijk naar Dr. Kevin Woo die de doeltreffendheid van zachte siliconenverbanden voor de genezing van skin tears bekijkt in vergelijking met lokale best practices waarbij zachte siliconenverbanden niet worden gebruikt.

Download samenvatting

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Oplossingen voor skin tears

Naast gestroomlijnde protocollen en een professioneel scholingsprogramma, Mölnlycke Advantage, biedt Mölnlycke ook een waaier van producten aan, ontwikkeld uit het oogpunt van innovatie, bewezen klinische uitmuntendheid en rendabiliteit.

'Referenties '

Neem contact op