Skip to Main Content
Ik zoek naar

Mölnlycke medewerkers gaan op levensveranderende missie

Mölnlycke vervoegt Operation Smile in het veld voor de medische missie Future of Smiles, georganiseerd door de Inga Health Foundation in samenwerking met Operation Smile, die zal helpen het leven van kinderen in India te transformeren.

Meisje die een foto van zichzelf met gespleten lip vasthoudt
Operation Smile in India

Onze vier medewerkers, Chia Wei Loh uit Maleisië, Kimberly Miner uit de VS, Concepcion Vazquez uit Spanje en Sami Ahsani uit Zweden - vergezeld door Alejandra Ellerås van het corporate giving team - zullen op 23 maart in Hyderabad in India aankomen. Na de transfer naar Vijayawada in de regio Andhra Pradesh, zal het team van Mölnlycke het medische team ondersteunen bij het verlenen van chirurgische zorg aan mensen met een gespleten lip en gespleten gehemelte.

Kinderen en ouders ondersteunen

Naast het bieden van organisatorische en administratieve ondersteuning, zullen onze medewerkers patiënten en hun families helpen door met jonge patiënten te spelen om hen kalm en gelukkig te houden voor de operatie en om een patiëntgerichte omgeving te creëren.

Deze vier collega's zijn de laatste in een lange rij medewerkers van Mölnlycke die zich hebben aangemeld voor Operation Smile. Tot nu toe hebben meer dan 50 medewerkers deelgenomen aan chirurgische missies van Operatie Smile, van Paraguay tot Vietnam. Als bedrijf hebben we meer dan 4,4 miljoen USD geschonken in de vorm van Biogel operatiehandschoenen en andere chirurgische benodigdheden.

Over de samenwerking operation smile / Inga Health Foundation

Operation Smile en de Inga Health Foundation werken aan het verbeteren van de toegang tot operaties in India. Samen voeren ze chirurgische programma's uit op strategische locaties, openen en ondersteunen ze chirurgische centra in verschillende staten en engageren ze zich met belangrijke overheidsactoren via de medische missies 'Future of Smiles' om samenwerking over het hele land te bevorderen. Deze samenwerking stelt beide organisaties in staat om meer impact te hebben dan wat elk individueel kan bereiken en biedt patiënten continue toegang tot zorgkanalen voor chirurgie en revalidatie.

Delen op social media

Neem contact op
Selecteer markt

Selecteer uw markt